3D printer bedst i test

3D printning har revolutioneret produktions- og designverdenen ved at give både virksomheder og privatpersoner mulighed for at lave nøjagtige 3D modeller. Der er mange forskellige 3D printere på markedet, men hvilken er den bedste 3D printer? Vi har gjort det let for dig ved at sammenligne nogle af topmodellerne, og giver dig vores bedste anbefalinger til valg af 3D printer.

3D printer test

Der findes mange forskellige 3D printere på markedet, og det kan være svært at vælge den bedste. Vi har taget et kig på flere populære 3D printere og vurderet deres egenskaber og udskrivningskvalitet samt lavet en omfattende sammenligning for at give dig de bedste resultater. Ud fra vores 3D printer test har vi udvalgt én printer som vores topscorer, nemlig den prisvenlige Creality Ender 3 Pro 3D printer, som du finder i 3D Primas udvalg af 3D printere. Denne 3D printer er et godt valg til dig, der ønsker en avanceret 3D-udskrivningsoplevelse til en overkommelig pris. Creality Ender 3 Pro opfylder alle krav og leverer høj kvalitet til en rimelig pris.

Bedste 3D printer

 1. CREALITY ENDER-3 S1 filamentprinter
 2. CRAZY3DPRINT CZ-300 filamentprinter 
 3. ANYCUBIC MONO X2 resinprinter

1. CREALITY ENDER-3 S1 filamentprinter

Creality’s Ender er en bestseller på markedet for 3D printere. Ender 3 S1 modellen er en ny, opgraderet version af den velkendte og succesfulde Ender 3. Det er en kompakt printer, som kan printe komplekse objekter uden at fylde for meget i lokalet. Printerens dyse kaldes ”Sprite” og gør det muligt at printe fleksible materialer. Den har CR-Touch, som er en optisk sensor, der indstiller printpladen til helt korrekt position – du får næste niveau af nøjagtighed med denne 3D printer! Et godt valg til både nybegyndere og avancerede brugere. 

De 4 bedste egenskaber ved Creality Ender-3 S1

 • Ultrahøj opløsning 
 • Enkel kalibrering 
 • Øget stabilitet 
 • Robust tyverisikring 

 2. CRAZY3DPRINT CZ-300 filamentprinter 

CRAZY3DPRINT CZ-300 er en professionel 3D printer, der er designet til at levere høj kvalitet og præcise resultater. Printeren har en størrelse på en A4-side og kan printe op til 300 mm/s. Den er udstyret med en opvarmet byggeplatform af høj kvalitet, der gør det muligt, at bruge mange forskellige filamenter. Printeren har en præcision på 0,1 mm, hvilket gør den egnet til mange forskellige applikationer. Endvidere har den en detaljeret LCD-skærm, som gør det let at styre processen. Et prisvenligt alternativ til 3D printer! 

De 4 bedste egenskaber ved Creality Ender-3 S1

 • Slidstærke komponenter
 • Præcis positionering 
 • Stor udskriftskvalitet
 • Enkel justering af printindstillinger 

3. ANYCUBIC MONO X2 resinprinter 

ANYCUBIC Mono X2 er en effektiv 3D resinprinter, der giver strålende resultater. Printerens LightTurbo matrix-lyskilde kan projicere UV-lyset både vinkelret og parallelt på LCD-skærmen – dette giver en mere ensartet lyseksponering hvilket forbedrer kvaliteten på 3D objektet. 

Vi har sammenlignet nogle af de bedste 3D-printere på markedet, og vores anbefalinger står klart. CREALITY ENDER-3 S1 er et godt valg til både nybegyndere og avancerede brugere, CRAZY3DPRINT CZ-300 er en professionel 3D-printer, som er designet til at levere høj kvalitet og præcise resultater, og ANYCUBIC Mono X2 er en effektiv 3D-printer, der giver strålende resultater. 

De 4 bedste egenskaber ved Anycubic Mono X2 

 • Højhastighedsmekanisme 
 • Filamentføler 
 • Robust tyverisikring
 • Printer i meget høj kvalitet 

Hvorfor er 3D printere så populære?

3D printere er blevet et meget populært værktøj og har revolutioneret måden, vi designer og udskriver produkter på. 

Den bedste 3D printer giver designere mulighed for at skabe nøjagtige og detaljerige 3D modeller af produkter, som kan være svære at skabe ved traditionel produktion. Derudover kan man vælge at bruge forskellige slags materialer som plast, metal, keramik og træ til at skabe 3D-produkter. 3D printere giver stor fleksibilitet og kortere produktionstider, og det er muligt at tilpasse 3D printede produkter til individuelle behov. Derudover er 3D printere meget nemme at bruge og vedligeholde, hvilket gør dem velegnede til både virksomheder og private.

Dansk Industri har skrevet om fordelene ved 3D print og hvorfor det kan være noget for mange virksomheder. 

Hvad kan man med en 3D printer?

Mulighederne med 3D print er næsten uendelige, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan printe i 3D. Læs mere om, hvorfor fremtiden er 3D print hos Finduddannelse.dk. 

Hvilken 3D printer skal jeg købe? 

Der findes mange forskellige typer af 3D printere, som hver især har forskellige egenskaber og funktioner. Hos 3D Prima finder du et stort udvalg af 3D printere. 

Den absolut mest almindelige 3D printer er Fused Deposition Modeling (FDM) eller Fused Filament Fabrication (FFF). Denne type 3D-printer bruger materialer i filamentform, som opvarmes, formes og nedkøles for at bygge et 3D objekt. 

Stereolithografi (SLA) er en anden type 3D-printteknologi, der bruger en laser til at projicere et billede af objektet på et lag af flydende resin. Når resinen er blevet smeltet, hærder det og danner det ønskede objekt. SLA-printere kan skabe meget detaljerede objekter med høj præcision.

Hvad skal jeg kigge efter ved køb af 3D printer? 

Når du leder efter den perfekte 3D printer til dine behov, er det vigtigt at kigge efter pris og specifikationer. Pris er ofte et af de vigtigste faktorer for forbrugere, men det er lige så vigtigt at kontrollere printerens specifikationerne for at sikre, at du får det, du har brug for.

Sørg for, at du får det bedste produkt til den bedste pris. Sammenlign produkter og priser på flere hjemmesider og butikker.

Undersøg specifikationerne, så du er sikker på, at enheden har alle de funktioner du har brug for. Du skal også kontrollere, at produktet har høj nok ydeevne til at opfylde dine behov.

Tjek anmeldelser. Det stærke samfund af tech-brugere er et godt sted at starte. Se efter anmeldelser fra brugere, der har brugt 3D printeren og kontroller, om de er tilhængere eller modstandere af produktet. 
Vil du vide mere om, hvad 3D printere kan? Holdet bag Gearkassen.nu har skrevet en udførlig guide om alt du bør vide om 3D printere.