Bedste gurkemeje-tilskud [Bedst i Test 2022]

Gurkemeje er en plante, der oprindeligt stammer fra Asien. Det har en intens farve og er en vigtig ingrediens i krydderiet karry. Det stof, som giver gurkemeje den karakteristiske, intense, orange farve er curcumin, der ser ud til at have fysiologiske og sundhedsmæssige effekter på kroppen.

Forskning tyder på, at curcumin har en positiv effekt på inflammation ved at hæmme enzymet, der kaldes COX, og de mest synlige effekter ses i forbindelse med gigtsygdomme. I samme forbindelse ser det også ud til at have en positiv effekt på den metaboliske sygdom diabetes. Andet forskning tyder på, at dette stof kan sænke progressionen af både kræft og Alzheimers sygdom. Curcumin ser generelt ud til at have en positiv effekt på hjernen, da det kan være med til at reducere både angst og depression.

Gurkemeje er derfor et gavnligt tilskud, fordi det kan være med til at afhjælpe mange problemer. I den forbindelse vil vi opliste de bedste gurkemeje-tilskud 2022. Selvom vi ikke nødvendigvis har prøvet alle produkterne selv, kan vi forsikre dig om, at de er nøje udvalg på baggrund af anmeldelser fra købere.

Bedste gurkemeje-tilskud

 1. Healthwell Gurkemeje Premium
 2. Healthwell Curcumin
 3. Better You Gurkemeje
 4. Great Earth Gurkmejaextrakt Phytosome
 5. Skip Gurkemeje + Ingefær

1. Healthwell Gurkemeje Premium

Det bedste gurkemeje-tilskud 2022 er Healthwell Gurkemeje Premium. Det ligger øverst på listen, fordi det er et højdoseret kosttilskud med blandt andet økologisk gurkemejepulver og gurkemejeekstrakt. Produktet kan fås med henholdsvis 60, 120 og 180 kapsler, og hver kapsel indeholder hele 600 mg gurkemeje.

Healthwell Gurkemeje Premium indeholder desuden sort peberekstrakt, der forbedrer kroppens evne til at optage produktet, da curcumin i sig selv har en lav biotilgængelighed. Produktet kan hjælpe dig, hvis du oplever problemer med stive og ømme led, og samtidig har det en positiv effekt på dit immunforsvar. Kapslerne er desuden små og lette, og kosttilskuddet er egnet til både vegetarer og veganere.

Fordele:

 1. Indeholder en høj dosis curcumin.
 2. Afhjælper problemer med dine led.
 3. Har en positiv effekt på dit immunforsvar.

Ulemper:

 1. Brug ikke produktet, hvis du er gravid eller ammer.
 2. Er ikke beregnet til medicinsk brug.
 3. Konsulter din læge inden brug, hvis du lider af en sygdom.

2. Healthwell Curcumin

Healthwell Curcumin indeholder også både gurkemejeekstrakt og sort peberekstrakt, der er omhyllet af en vegetabilsk kapsel. Dette produkt fås i samme størrelser som Healthwell Gurkemeje Premium, men Healthwell Curcumin indeholder halvt så høj en dosis gurkemeje med sine 300 mg per kapsel.

Healthwell Curcumin er egnet til dig, der ikke har brug for så intenst et tilskud, og det vil hjælpe dig med at beskytte dine celler mod frie radikaler og styrke dit immunforsvar. Ydermere vil dette produkt også hjælpe dig med at afhjælpe problemer med dine led og være med til at forbedre din mobilitet, hvis du for eksempel begynder at opleve symptomer på gigt.

Fordele:

 1. Kan være med til at afhjælpe gigtproblemer.
 2. Beskytter din krop mod frie radikaler.
 3. Kan være med til at forbedre din mobilitet.

Ulemper:

 1. Er ikke beregnet til medicinsk brug.
 2. Bør ikke bruges, hvis du er gravid eller ammer.
 3. Hvis du lider af en sygdom, så konsulter din læge inden brug.

3. Better You Gurkemeje

Den tredje på vores liste over de bedste gurkemeje-tilskud er Better You Gurkemeje. I modsætning til Healthwell Gurkemeje Premium og Healthwell Curcumin findes dette produkt i portioner af 50 og 100 kapsler. Derfor kan du vælge dette produkt, hvis du ønsker at købe en mindre mængde tilskud.

Better You Gurkemeje indeholder ekstrakt fra gurkemeje og piperin, som er ekstrakt fra sort peber, der hjælper på optagelsen af produktet. Kapslen, der omgiver produktet, er vegetabilsk, og gør produktet egnet for både vegetarer og veganere. Hvis du vil undgå kapslen, kan du åben den og eksempelvis blande indholdet med vand. Produktet er velegnet til dig, hvis du ønsker at opretholde et sundt og aktivt liv.

Fordele:

 1. Tilsat sort peberekstrakt for bedre optagelse.
 2. Et godt bidrag til et sundt og aktivt liv.
 3. Egnet til vegetarer og veganere.

Ulemper:

 • Kan ikke erstatte en sund og varieret kost.
 • Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.
 • Skal opbevares utilgængeligt for børn.

4. Great Earth Gurkmejaextrakt Phytosome

Great Earth Gurkmejaextrakt Phytosome er et højdoseret tilskud med 500 mg gurkemejeekstrakt per kapsel. Det er næsten samme indhold som Healthwell Gurkemeje Premium, og foruden sort peberekstrakt er dette produkt også tilsat D-vitamin. Kapslen er vegetabilsk og er derfor egnet til både vegetarer og veganere.

Great Earth Gurkmejaextrakt Phytosome bidrager til et sundt immunforsvar og har en høj biotilgængelighed på grund af indholdet af både D-vitamin og sort peberekstrakt. Produktet kan desuden afhjælpe problemer med dine led, da produktet er med til at bekæmpe frie radikaler og reducere inflammation i din krop.

Fordele:

 1. Bidrager til sunde og velfungerende led.
 2. Forsyner din krop med antioxidanter.
 3. Er let for kroppen at absorbere.

Ulemper:

 1. Overskrid ikke den anbefalede dosis.
 2. Skal opbevares uden for børns rækkevidde.
 3. Kan ikke erstatte en sund og varieret kost.

5. Skip Gurkemeje + Ingefær

Den sidste på listen over de bedste gurkemeje-tilskud er Skip Gurkemeje + Ingefær. Dette produkt skiller sig ud fra de andre produkter ved også at have tilsat ingefær. Hver kapsel indeholder hele 450 mg gurkemeje og 450 mg ingefær, hvilket giver din krop et ordentligt skud antioxidanter.

Skip Gurkemeje + Ingefær forsyner dig med to sunde krydderier og antioxidanter i kapselform, hvilket er en fordel for dig, hvis du ikke bryder dig så meget om smagen fra disse to smagsgivere. Tilsætningen af ingefær forsyner din krop med et højt indhold af både vitaminer, mineraler og antioxidanter, og har desuden et rigt indhold af gingeroler, der er med til at bekæmpe inflammation.

Fordele:

 1. Har en termogen virkning på din krop.
 2. Har en antiinflammatorisk effekt.
 3. Bidrager med vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Ulemper:

 1. Overskrid ikke den anbefalede dosis.
 2. Kan ikke erstatte en sund og varieret kost.
 3. Skal opbevares utilgængeligt for børn.

Sammenfatning

Gurkemeje har mange sundhedsmæssige effekter på din krop, da det indeholder stoffet curcumin, der har mange positive egenskaber. Dette stof kan hjælpe med at reducere både inflammation og gigtrelaterede problemer, og det har ligeledes en positiv effekt på dit immunforsvar. Har du overvejet at tage et tilskud med gurkemeje?

Bedste udstyr til hjemmetræning

Udover at tage gurkemeje som kosttilskud er træning en vigtig del af at være sund og rask. Hjemmetræning har aldrig været mere populært. Med et utal af effektive træningsredskaber lige ved hånden, kan enhver vinkel af dit hjem omdannes til et træningsområde. Uanset om du er ny på hjemmetræningsfronten eller søger at forbedre din nuværende rutine, vil en dybere forståelse for de forskellige træningsudstyr hjælpe dig med at få mest muligt ud af hver træningssession. Læs mere om at finde det bedste udstyr til hjemmetræning.