Bedste magnesium-tilskud [Bedst i Test 2022]

Magnesium er et mineral, der er livsnødvendigt for kroppen. Det spiller blandt andet en rolle for kroppens stofskifte og overførslen af nerveimpulser til musklerne og hjertet. Dette vigtige mineral er derfor med til at holde din hjerterytme stabil og sørge for, at dine muskler fungerer, som de skal. Størstedelen af det magnesium, der findes i din krop, befinder sig i dine knogler og muskler, og magnesiummet har en betydning for optagelsen, fordelingen og udnyttelsen af calcium.

De primære kilder til magnesium er fuldkornsprodukter, mælkeprodukter, grøntsager og bælgfrugter, og du optager mellem 20 og 60% af det magnesium, du indtager. Indtager du ikke nok magnesium, f.eks. hvis du er på slankekur eller spiser en meget ensidig kost, kan du opleve træthed, svaghed i musklerne og nedsat appetit. Ofte skyldes magnesiummangel dog sygdom, kronisk diarré, et højt alkoholforbrug eller længere behandling med vanddrivende medicin.

Foruden at indtage magnesium via din kost, har du også mulighed for at forsyne din krop med magnesium gennem forskellige kosttilskud. I den forbindelse vil vi vise dig de bedste magnesium-tilskud i 2022. Selvom vi ikke nødvendigvis har prøvet alle tilskuddene på egen krop, er de omhyggeligt udvalg på baggrund af køberes anmeldelser.

Bedste magnesium-tilskud

 1. Healthwell Super Magnesium
 2. HealthWell Magnesium 800
 3. Healthwell Magnesium L-threonat
 4. Healthwell Kalium+Magnesium
 5. Healthwell Magnesium taurate

1. Healthwell Super Magnesium

Det bedste magnesium-tilskud 2022 er Healthwell Super Magnesium. Healthwell Super Magnesium er yderst populært på grund af dets indhold af tre magnesiumkilder og høje biotilgængelighed. Hver kapsel indeholder hele 240 mg elementært magnesium, som er den mængde magnesium, din krop kan optage og udnytte.

Healthwell Super Magnesium indeholder som sagt tre magnesiumkilder, som er henholdsvis magnesiumbisglycinat, magnesiumcitrat og magnesiumgluconat. Disse kilder er de bedste alternativer for maven, de har en høj biotilgængelighed, og de optages godt og effektivt i kroppen.

Ydermere er der dobbelt så meget elementært magnesium i dette produkt sammenlignet med nummer 2 på listen, nemlig HealthWell Magnesium 800.

Fordele:

 1. Har en høj biotilgængelighed.
 2. Hjælper dine muskler med at slappe af.
 3. Hjælper din krop med at udnytte og optage calcium.

Ulemper:

 1. For meget magnesium kan forårsage dårlig mave, herunder diarré.
 2. Kan ikke erstatte en sund og varieret kost.
 3. Skal opbevares uden for børns rækkevidde.

2. HealthWell Magnesium 800

Healthwell Magnesium 800 er et højdoseret tilskud af magnesium med 800 mg magnesium per kapsel. Healthwell Magnesium 800 består af magnesiumcitrat, heraf 120 mg elementært magnesium. Magnesiumcitrat er kelateret magnesium, som er nemt for din krop både at optage og udnytte.

Healthwell Magnesium 800 kan hjælpe dig med at regulere muskel- og nervesystemet i din krop, og det får dine muskler til at finde ro og slappe af. Ydermere har produktet en positiv indvirkning på udnyttelsen af calcium og opretholdelsen af elektrolytbalancen i din krop.

Fordele:

 1. Kan hjælpe dine muskler med at slappe af.
 2. Hjælper din krop med at udnytte calcium.
 3. Det er let for din krop at optage produktet.

Ulemper:

 1. Konsulter en læge inden brug, hvis du lider af hjerteproblemer mm.
 2. Du bør ikke overskride den anbefalede dosis.
 3. Ikke beregnet til medicinsk brug.

3. Healthwell Magnesium L-threonat

Nummer 3 på listen over de mest effektive magnesiumtilskud er Healthwell Magnesium L-threonat. Healthwell Magnesium L-threonat består i modsætning til Healthwell Super Magnesium og Healthwell Magnesium 800 af magnesiumthreonat, der er overlegent, når det kommer til biotilgængelighed og dermed optagelsesevne.

Healthwell Magnesium L-threonat kan faktisk have en positiv effekt på din kognitive funktion. Magnesiumthreonat er en kemisk forbindelse, som består af magnesium og threonsyre – en metabolit af C-vitamin – og forskning antyder, at denne type magnesium kan nå helt ind i hjernens cellemembran. Derfor kan det være et godt tilskud til at optimere koncentrationen af magnesium i hjernen, og hver tablet indeholder hele 1000 mg magnesiumthreonat.

Fordele:

 1. Kan øge koncentrationen af magnesium i hjernen.
 2. Let for kroppen at absorbere pga. høj biotilgængelighed.
 3. Bidrager til en normal nerve- og muskelfunktion.

Ulemper:

 1. Produktet kan i starten medføre hovedpine før tilvænning.
 2. Pas på med at overskride den anbefalede dosis.
 3. Skal opbevares utilgængeligt for børn.

4. Healthwell Kalium+Magnesium

I modsætning til de andre kosttilskud på denne liste indeholder Healthwell Kalium+Magnesium både magnesium og kalium. Healthwell Kalium+Magnesium indeholder 843 mg kaliumcitrat, heraf 300 mg elementært kalium, samt 800 mg magnesiumcitrat, heraf 240 mg elementært magnesium per kapsel. Det er præcis den mængde, din krop kan optage og udnytte.

Healthwell Kalium+Magnesium kan mindske følelsen af træthed og udmattelse, hvilket gør det til et ultimativt tilskud til dig, hvis du oplever disse problemer. Både kalium og magnesium har nemlig sammenlignelige funktioner i kroppen, da de begge har en positiv indflydelse på dit nervesystem, dine muskler og dit blodtryk.

Fordele:

 1. Kan afhjælpe træthed og udmattelse.
 2. Indeholder vigtige elektrolytter for din krops salt- og vandbalance.
 3. Kan have en positiv indflydelse på dit blodtryk.

Ulemper:

 1. En for høj mængde magnesium kan give diarré.
 2. Bør ikke erstatte en sund og varieret kost.
 3. Er ikke beregnet til medicinsk brug.

5. Healthwell Magnesium taurate

Den sidste på vores liste over de bedste magnesium-tilskud er Healthwell Magnesium taurate. Healthwell Magnesium taurate består af magnesium og aminosyren L-taurin, der har en høj biotilgængelighed, og det er tilmed skånsomt for din mave og har ingen afføringsfremkaldende bivirkninger.

Healthwell Magnesium taurate er særlig velegnet til veganere og indeholder 750 mg magnesium taurate per kapsel, hvoraf 150 mg er elementært magnesium. Det anvendes i forbindelse med hjertearytmi, forhøjet blodtryk og andre hjerte-kar-problemer, og derfor er det et særlig egnet tilskud for dig, der ønsker at optimere dit hjertes sundhed.

Fordele:

 1. Er skånsomt for din mave.
 2. Hjælper med at opretholde dit hjertes sundhed.
 3. Det bidrager til en sund muskel- og nervefunktion.

Ulemper:

 1. Overskrid ikke den anbefalede dosis.
 2. Det skal opbevares uden for børns rækkevidde.
 3. Det kan ikke erstatte en sund og varieret kost.

Sammenfatning

Magnesium har, som du kan se, mange gavnlige effekter, og det har generelt en stor betydning for mange vigtige funktioner i din krop. Vil du være sikker på, du får nok af dette mineral, kan du gøre brug af de nødvendige tilskud. Har du fundet det rigtige produkt for dig?v