Bedste Q10-tilskud [Bedst i Test 2022]

Q10 er et hjælpestof eller et såkaldt co-enzym, og det er vigtigt for enzymerne i cellerne i din krop. Det er med til at sikre, at der sker en produktion af energi ud fra næringsstofferne i din kost, og derfor er Q10 et helt centralt stof for kroppens stofskifte. Ydermere fungerer dette hjælpestof også som antioxidant.

Kroppen kan selv danne Q10, men får faktisk det meste tilført gennem kosten via kød, fisk, bælgfrugter, kornprodukter, nødder og olier. De største mængder af kroppens lager af dette stof befinder sig i leveren, nyrerne og hjertet. Nogle undersøgelser tyder på, at Q10 kan øge energiproduktionen i hjertemusklen, hvilket forbedrer hjertets funktion til at pumpe, som kan forbedre symptomerne på hjertesvigt og forbedre disse patienters livskvalitet.

Vil du være sikker på, at du får nok af dette hjælpestof, kan du nedenfor tjekke de bedste Q10-tilskud i2022 ud. Selvom vi ikke nødvendigvis har prøvet alle produkterne selv, er de nøje udvalgt på baggrund af anmeldelser fra købere. Derfor kan du være sikker på, at de er af yderst høj kvalitet og de bedste på markedet lige nu.

Bedste Q10-tilskud

  1. Healthwell Q10 300
  2. Healthwell Q10 100
  3. Healthwell Q10
  4. QURE Liposomal Q10
  5. Elexir Pharma Coenzyme Q10

1. Healthwell Q10 300

Det bedste Q10-tilskud2022 er Healthwell Q10 300, og det er det højeste tilskud af Q10 på markedet lige nu. Produktet er indkapslet af vegetabilske kapsler, hvilket gør det egnet til vegetarer og veganere, og fås i portioner bestående af henholdsvis 60, 120 og 180 kapsler.

Healthwell Q10 300 er desuden tilsat MCT-olie fra kokosnødder, der er mellemkædede fedtsyrer, som gør produktet letoptageligt, da Q10 er et fedtopløseligt stof. Kapslerne er desuden beriget med vitamin C, som har en positiv effekt på nervesystemet. Hver kapsel indeholder 300 mg Q10, som vil hjælpe med at bekæmpe træthed og udmattelse og samtidig være med til at beskytte kroppen mod frie radikaler.

Fordele ved Healthwell Q10 300:
1. Højt tilskud af Q10.
2. Bidrager med C-vitamin.
3. Hjælper med at undgå træthed.

Ulemper ved Healthwell Q10 300:
1. En for høj dosis kan bl.a. give mavegener.
2. Konsulter en læge før brug ved hjerteproblemer mm.
3. Er ikke beregnet til medicinsk brug.

2. Healthwell Q10 100

Healthwell Q10 100 er også et højdoseret Q10-tilskud, men dette produkt indeholder 1/3 af mængden i Healthwell Q10 300 med sine 100 mg per kapsel. Det er et godt alternativ til dig, der ønsker små kapsler, der er lette at sluge. Disse kapsler er ligesom Healthwell Q10 300 vegetabilske.

Healthwell Q10 100 indeholder også vitamin C fra citrusbioflavonoider og MCT-olie for at gøre produktet så letoptageligt som muligt. C-vitaminet fungerer som en antioxidant i kroppen og er desuden med til at bidrage til et godt immunforsvar. Produktet er egnet til vegetarer og veganere, og det kan hjælpe dig med at forbedre din hjertesundhed.

Fordele ved Healthwell Q10 100:
1. Små kapsler, der er lette at sluge.
2. Forsyner din krop med C-vitamin.
3. Let for kroppen at optage.

Ulemper ved Healthwell Q10 100:
1. Kan ikke erstatte en sund og varieret kost.
2. Konsulter en læge inden brug ved hjerteproblemer mm.
3. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

3. Healthwell Q10

Den tredje på listen over de bedste Q10-tilskud er Healthwell Q10. Dette tilskud er med til at bidrage til den almene sundhed og velvære med sine 30 mg Q10 per kapsel. I modsætning til Healthwell Q10 300 og Healthwell Q10 100 indeholder Healthwell Q10 altså en langt mindre dosis.

Healthwell Q10 vil være et godt produkt for dig, hvis du ikke har brug for et højdoseret tilskud. Foruden Q10 indeholder dette produkt også MCT-olie fra kokosnødder, der gør produktet lettere for kroppen at optage. Kapslerne er vegetabilske, hvilket gør Healthwell Q10 egnet til vegetarer og veganere.

Fordele ved Healthwell Q10:
1. Indeholder MCT-olie for bedre optag.
2. Egnet til vegetarer og veganere.
3. Bidrager til almen sundhed og velvære.

Ulemper ved Healthwell Q10:
1. Er ikke egnet til medicinsk brug.
2. Skal opbevares uden for børns rækkevidde.
3. Kan ikke erstatte en sund og varieret kost.

4. QURE Liposomal Q10

QURE Liposomal Q10 er et yderst avanceret kosttilskud med liposomal teknologi. Dette øger dine cellers evne til at optage og gøre brug af hjælpestoffet. I modsætning til de andre Q10-tilskud på denne liste, er dette et flydende tilskud, og flasken indeholder 150 ml, hvoraf 1 portion udgør 5 ml.

QURE Liposomal Q10 kan dryppes direkte under tungen eller blandes i for eksempel vand eller juice. Hver portion forsyner din krop med 100 mg Q10, og optagelsen af produktet starter allerede i din munds slimhinder. Undersøgelser viser, at liposomale tilskud tit har en bedre optagelsesevne, hvilket gør dette kosttilskud yderst effektivt.

Fordele ved QURE Liposomal Q10:
1. Hurtig optagelse af produktet.
2. Øget biotilgængelighed og optagelsesevne.
3. Kan reducere træthed og mangel på energi.

Ulemper ved QURE Liposomal Q10:
1. Skal opbevares i køleskabet.
2. Skal anvendes inden for 2 måneder efter åbning.
3. Er ikke beregnet til medicinsk brug.

5. Elexir Pharma Coenzyme Q10

Elexir Pharma Coenzyme Q10 er et tilskud, der også kommer i kapselform. I modsætning til Healthwell Q10 100, der også indeholder 100 mg Q10 per kapsel, indeholder dette produkt også både vitamin C og vitamin B2. Begge disse vitaminer hjælper yderligere med at reducere træthed og øge dit energiniveau.

Elexir Pharma Coenzyme Q10 kan hjælpe med at aktivere flere enzymprocesser i kroppen, og indholdet af C-vitamin hjælper kroppen med at bekæmpe frie radikaler og beskytter dermed kroppen mod oxidativt stress. Desuden har indholdet af vitamin B2 en positiv effekt på dit energistofskifte. For at opnå den bedste effekt, bør produktet dog ledsage en sund og aktiv livsstil.

Fordele ved Elexir Pharma Coenzyme Q10:
1. Kan øge dit energiniveau og reducere udmattelse.
2. Beskytter kroppen mod oxidativt stress.
3. Har en positiv effekt på energistofskiftet.

Ulemper ved Elexir Pharma Coenzyme Q10:
1. Pas på med at overskride den anbefalede dosis.
2. Kan ikke erstatte en sund og varieret kost.
3. Skal opbevares utilgængeligt for børn.

Sammenfatning

Q10 er et vigtigt hjælpestof for dine cellers energiomsætning og produktion, og mangel på Q10 kan reducere i træthed og udmattelse. Har du brug for et tilskud af dette hjælpestof, kan du overveje at supplere din kost med et af disse tilskud. Er du blevet klogere på, hvilken type Q10-tilskud, der passer til dig?